Kontaktinformation

Kontorstider: Mån-fre 9:00 till 17:00
Telefon: 0451-461 153
Besöksadress: Norra Kringelvägen 12D,
271 31 Hässleholm

Tjänster & Priser

Våra tjänster och priser på städ i Hässleholm

Tjänster

De tjänster som ryms inom vår städfirma är många, och de är föremål för modifikation. Vi finns här för att möta dina behov av hjälp med vardagsbestyren, och ser därför till att ha en ganska omfattande lista av tjänster. Vi städar hemma hos dig, med professionella metoder och material, samt lång erfarenhet och professionalism – detta är stommen i vår verksamhet.

För att tillmötesgå de behov vi har upplevt att våra kunder behöver få uppfyllda så har vi som städfirma sakta men säkert breddat oss, och erbjuder idag en lång rad uppskattade tjänster.

  • Fönsterputs
  • Tvättning och strykning
  • Trädgårdsskötsel med och utan maskiner
  • Djurskötsel och rastning av hund
  • Ledsagning
  • Inköp

Om önskemål som inte ryms inom ovanstående tjänster dyker upp så är du välkommen att framföra dessa, vi gör allt vi kan för att möta alla dina behov.

Priser

Med RUT-avdraget kan du få 50 % i skatteavdrag på hushållsnära tjänster. De flesta av våra tjänster täcks av RUT, det är egentligen bara djurskötsel som inte gör det.

Vi på städfirman håller oss ständigt uppdaterade på marknaden och dess svängningar. Vi håller våra priser konkurrenskraftiga och vår attityd tillmötesgående. Vi har ett genuint intresse av att hjälpa, vilket gör vårt arbete till så mycket mer än bara ett jobb.

Nya kunder

När det handlar om nya kunder så ser vi till att först hålla ett möte där vi diskuterar dina behov och vad för typ av hjälp vi kan erbjuda, sedan ger vi dig ett generiskt pris baserat på detta.

Du är varmt välkommen med frågor och funderingar, vi ser fram emot ditt samtal!

Kontaktformulär


(Lämna tom)

© 2024 Städfirmahässleholm.se. Alla rättigheter förbehållna.