Kontaktinformation

Kontorstider: Mån-fre 9:00 till 17:00
Telefon: 0451-461 153
Besöksadress: Norra Kringelvägen 12D,
271 31 Hässleholm

Flyttstädning Hässleholm

Flyttstädning i HässleholmFlyttstädning i Hässleholm sker dagligen, folk lämnar sina hem för nya bostäder och i de hem som lämnas flyttar nya gäster in. Detta byte av bostäder människor emellan har alltid pågått och idag kanske mer än någonsin. Enligt svensk praxis så är det den människa som lämnar en bostad – eller andra typer av lokaler för den delen – som har ansvar för flyttstädningen. När man kommer till en ny bostad, eller nya lokaler, så ska denna/dessa vara i så bra skick som möjligt.

Ser du inte fram emot flyttstädningen?

Flyttstädningen är sällan en uppskattad syssla, faktum är att vi som städbolag aldrig hört talas om någon som tyckt att flyttstädningen i en flytt är något man ser fram emot. Att städa är väl generellt sällan någon älsklingssyssla men just flyttstädning är särskilt jobbigt.

Varför är flyttstädning så jobbigt då? Det finns flera aspekter och den mest uppenbara är såklart att en flyttstädning ska genomföras efter stränga krav. En flyttstädning är så mycket mer än att damma av fönsterkarmar och moppa golv och inte sällan tvingas privatpersoner som själva tar sig an sin flyttstädning tillbaka för att städa rent saker och vrår man inte tänkt på, eller inte städat tillräckligt bra.

En flytt innebär nog med stress

En flytt är ofta tung och besvärlig som den är, med slängning, sortering, packning, transport, uppackning m.m. som ska göras under (ofta) tidspress. Att slippa flyttstädningen gör att man orkar alla de andra momenten med bättre mod. Vissa anlitar flytthjälp för alla moment i flytten, andra gör allting själv, men allt fler väljer att anlita städhjälp när det gäller flyttstädning just för att det är den svåraste biten såväl tidsmässigt som energimässigt och psykologiskt. Professionell flyttstädning går att dra av tack vare RUT-avdraget, så kostnaden är inte så stor som man kanske tror – och det är väl investerade pengar.

Spara värdefull tid

Tiden du spar på att anlita professionell hjälp med flyttstädning kan du lägga på de andra momenten i flytten, framför allt på att fokusera på ditt nya hem eller dina nya lokaler, packa upp i lugn och ro och få alla saker på rätt plats. Medan ny pysslar i det nya städar erfarna städare rent i dina gamla rum, snabbt och effektivt och enligt konstens alla regler.

Hemstädning Malmö

Vi fixar din flyttstädning billigt och effektivt

Vi är städbolaget du som flyttar i Hässleholm säker efter. Vi genomför alla olika typer av flyttstädningar, från små utrymmen till stora, privata som företag och kommersiella fastigheter. Vi vet hur man genomför en flyttstädning så att den ska godkännas och tar allt ansvar för att så sker. När du anlitar oss för flyttstädning har du gjort ditt i saken och kan gå vidare.

Vi har arbetat med städning och hushållsnära tjänster tillräckligt länge för att veta vad våra kunder eftersöker och vi arbetar hela tiden på att överträffa alla förväntningar.

Hör av dig till oss när du ska flytta, så fixar vi din flyttstädning snabbt, billigt och efter konstens alla hårda regler.

Kontaktformulär


(Lämna tom)

© 2024 Städfirmahässleholm.se. Alla rättigheter förbehållna.