Kontaktinformation

Kontorstider: Mån-fre 9:00 till 17:00
Telefon: 0451-461 153
Besöksadress: Norra Kringelvägen 12D,
271 31 Hässleholm

Om företaget

Om oss på Städfirma i Hässleholm

Du står i centrum

Vi består av ett entusiastiskt team människor som drivs av en stark vilja att hjälpa andra. Tillsammans är vår livserfarenhet såväl som vår arbetslivserfarenhet väldigt lång och vi ser till att alltid komplettera och utveckla våra egenskaper och förmågor för att kunna erbjuda fulländad service i våra kunders vardag.

Vi är närvarande, lyhörda och med en stor vilja att möta alla tänkbara behov, i varje möte med våra kunder. Detta gör oss till en unik liten städfirma – med extra allt.

Som städfirma erbjuder vi givetvis hjälp med all typ av städning i ditt hem och du möts i den mån det är möjligt alltid av samma personer när din städhjälp dyker upp. Din känsla av trygghet, och goda helhetsupplevelse av våra tjänster, är väldigt viktig för oss.

När vi kommer hem till dig för att städa så tar vi med oss allt vi behöver i form av utrustning och material, du behöver inte tänka på någonting alls. Du får givetvis framföra önskemål om användning av dina material, vi är flexibla och med en djup önskan om att du ska bli fullkomligt tillfredsställd med våra tjänster, så det brukar inte vara några problem.

Mer än bara städning

Vi är i grunden en engagerad städfirma, men vi erbjuder idag en lång rad andra hushållsnära tjänster som kan vara välbehövliga i vardagen. Bland våra tilläggstjänster finns bl.a. trädgårdsskötsel, assistans, hemtjänst och djurskötsel. Vår vision är att alla människor, oavsett situation, ska ha tillgång till en bekväm och givande vardag.

Varmt välkommen!

Kontaktformulär


(Lämna tom)

© 2024 Städfirmahässleholm.se. Alla rättigheter förbehållna.